nieuws

Specialized opent eerste Turbo Test Center in Arnhem

Elektrische fietsen 2275

Specialized Europe heeft afgelopen donderdag het eerste Turbo Test Center in Arnhem geopend. In dit testcenter kunnen consumenten elektrische fietsen en mountainbikes testen en bekijken. De consument kan kiezen de fiets naar keuze aan te kopen in het Test Center of bij een retailer.

Specialized opent eerste Turbo Test Center in Arnhem
Foto Specialized

In het Specialized Test Center in Arnhem worden naast de e-bike modellen Turbo Vado en Turbo Como ook de Levo e-mountainbike gepresenteerd. “Wij zien sterke ontwikkelingen en kansen in de e-bike markt en willen samen met onze retailers de volgende stap zetten om onze leidende positie in het premium segment verder uit te bouwen. Het openen van het Turbo Test Center sluit perfect aan op onze toekomstvisie”, zo geeft Frank van Dulmen aan, Market Leader Dutch Spoken Markets bij Specialized.

Centrale locatie Test Center

Vanwege de centrale ligging, uitstekende fietsinfrastructuur en prachtige omgeving is er gekozen voor Arnhem als locatie van het Turbo Test Center. Specialized ziet in de regio Arnhem-Nijmegen een toenemende populariteit op het gebied van e-bikes. Het Turbo Test Center in Arnhem is vanaf vrijdag 2 november open voor de consument.

Reageer op dit artikel