nieuws

Gratis online magazine over e-bikes

Elektrische fietsen 1708

Naast de gedrukte Tweewieler is er nu ook een online magazine. De eerste – gratis – uitgave staat volledig in het teken van de e-bike en presenteert u verfrissende artikelen, handige wetenswaardigheden, prachtige foto’s en pakkende video’s.

Gratis online magazine over e-bikes

De e-bike markt gaat als een speer. Het verkoopaandeel e-bikes is inmiddels ruim 30%! Dit jaar stijgt de e-bike verkoop opnieuw met naar verwachting 10%. Met het eerste online magazine zet Tweewieler de ontwikkelingen in e-bikeland op een rij, informeren we u over de nieuwste trends, belichten we uw rol als het gaat om de recycling van e-bikes en duiken we in de veiligheid van accu’s. Zodat u klaar bent voor de e-Revolutie!

Inhoud e-bike special

In de eerste uitgave van ons online magazine vindt u de volgende onderwerpen:

  • 1/3 verkochte fietsen is al een e-bike
  • E-bike moet ingezameld. En nu?
  • Watertanden van de nieuwste e-bikes
  • Middenmotor-nieuwtjes
  • Accu-tips die ellende voorkomen

Bekijk nu het online magazine van Tweewieler!

 

Reageer op dit artikel