nieuws

Trek breidt aanbod e-bikes uit met Super Commuter+ 7S

Elektrische fietsen 1357

Trek introduceert de Super Commuter+ 7S, als uitbreiding van het aanbod speed pedelecs. De nieuwe e-bike maakt gebruik van hetzelfde frame als dat van grote broer Super Commuter+ 8S en wordt aangedreven door een Bosch Performance Speed krachtbron.

Trek breidt aanbod e-bikes uit met Super Commuter+ 7S

Met de nieuwe speed pedelec wil Trek voorzien in de almaar stijgende vraag naar snelle elektrische fietsen. “Een trend die niet te stoppen lijkt”, zegt de fabrikant.

Hoewel de nieuwe e-bike uitkomt in het lagere prijssegment, heeft Trek naar eigen zeggen over elk detail nagedacht. Zo bieden de Schwalbe Super Moto-X 27.5×2.4 inch banden lekbescherming, superieure tractie en veel comfort.

Volop remvermogen

Trek introduceert de Super Commuter+ 7S, als uitbreiding van het aanbod speed pedelecs. De nieuwe e-bike maakt gebruik van hetzelfde frame als dat van grote broer Super Commuter+ 8S en wordt aangedreven door een Bosch Performance Speed krachtbron.Dankzij de 180 mm hydraulische schijfremmen en de carbon voorvork met 15 mm steekas is er volop remvermogen. Ondertussen maakt de Shimano Deore 10-speed aandrijflijn de 7s ook geschikt voor heuvelachtig terrein.

De Super Commuter+ 7S is verkrijgbaar in de maten S/M/L/XL in de kleur Matte Trek Black. De adviesverkoopprijs is € 3.999,-.

Foto's

Reageer op dit artikel