nieuws

Louis Verwimp biedt Bikkel e-bikes in lager prijssegment

Elektrische fietsen 1748

Louis Verwimp heeft voor 2019 de collectie elektrische fietsen uitgebreid met modellen in een lager prijssegment vanaf 1.200 euro. Een mooie prijs om als dealer de concurrentie aan te gaan met internetpartijen. Op de dealershows van Louis Verwimp was er veel belangstelling voor de scherp geprijsde modellen van Bikkel Bikes.

Louis Verwimp biedt Bikkel e-bikes in lager prijssegment
Jacob van der Veer en Henk Ruijten bij de Bikkel iBee Magma. Foto Tweewieler

Het model Bikkel iBee Magma met 375 wh accu en Nexus 3 heeft een prijs van € 1.199,-. Volgens Jacob van der Veer, Sales Coördinator bij Louis Verwimp, wil Bikkel hiermee ook de groep schoolgaande jeugd bedienen: “We merkten dat er veel vraag was naar wat lager geprijsde modellen om ook in dat segment aanbod te kunnen bieden. Consumenten kopen nu eenmaal graag bij de vakhandel, maar willen en kunnen niet altijd de hoofdprijs betalen.”

Hippere e-bikes

Voor de collectie 2019 heeft Bikkel Bikes een bewuste keuze gemaakt voor een modernere uitstraling en wat hippere e-bikes. Henk Ruijten van Bikkel Bikes: “Uiteraard houden we ook klassieke modellen in de collectie, maar vanuit onze dealers kregen we de feedback dat het allemaal wel wat hipper mocht. Voor 2019 brengen we meer kleur in de collectie.”

Model met middenmotor onder 2.000 euro

Nieuw in de collectie voor 2019 is de ibee Vida. Een elektrische fiets met een krachtige ibee middenmotor met 468 Wh accu met een consumentenprijs onder 2.000 euro (€ 1849,-). Modern vormgegeven met een matte steelgrey kleur of mat olijfgroen met oranje accenten. Bikkel biedt verder een nieuwe transportfiets in dames en herenmodel met een prijs van € 1.299,-. En een model met een luxe voorwielmotor met 468 Wh accu voor € 1.499,-.

Foto's

Reageer op dit artikel