nieuws

Oproep collecties 2019 e-bikes, speed pedelecs en e-scooters

Elektrische fietsen 2934

In het septembernummer van Tweewieler besteedt de redactie speciale aandacht aan de collecties voor 2019 in e-bikes, speed pedelecs en e-scooters. In een overzicht worden de nieuwste modellen voor modeljaar 2019 getoond.

Oproep collecties 2019 e-bikes, speed pedelecs en e-scooters
Foto Shimano

De redactie roept fabrikanten en leveranciers van e-bikes, speed pedelecs en e-scooters op hiervoor informatie te sturen. Welk model uit uw collectie verdient extra aandacht richting de lezers van Tweewieler?

Één model per leverancier

Per fabrikant/leverancier wordt één model getoond. Hiervoor kunt u ons een tekst sturen van ongeveer 150 woorden met daarbij een of twee foto’s. Deze moeten voldoende resolutie hebben: minimaal 1 MB en opgeslagen als jpg-bestand.

Deadline voor inzenden

De deadline voor het insturen van nieuws is maandag 10 september a.s.. U kunt uw nieuws sturen naar tweewieler@vakmedianet.nl onder vermelding van ‘Thema Elektrisch modeljaar 2019’.

Reageer op dit artikel