nieuws

Multicycle presenteert nieuwe collectie voor 2019

Elektrische fietsen 3850

De komende weken presenteert Multicycle een compleet nieuwe collectie en merkuitstraling. Om dealers een korte levertijd te kunnen bieden heeft Multicycle het aantal modellen teruggebracht naar vier.

Multicycle presenteert nieuwe collectie voor 2019
Het model Prestige van Multicycle met Brose middenmotor en Gates beltdrive. Foto Multicycle

Multicycle komt voor collectiejaar 2019 met de volgende modellen: de Prestige, Legacy, Voyage en Noble. De Prestige EMB is het topmodel uit de collectie. Deze sportieve e-bike beschikt over een Brose middenmotor, Gates Carbon Drive riemaandrijving, Shimano XT hydraulische schijfremmen en Alfine-8 versnellingsnaaf.

Presentatie voor selecte groep dealers

Vorig jaar november kondigde Sales Manager Gerben Zwarts in een interview met Tweewieler al aan dat het merk Multicycle, na de overname door het Poolse bedrijf Kross, een compleet nieuwe collectie en logo zou krijgen. De nieuwe collectie zal eerst alleen aan een selectie groep dealers gepresenteerd worden.

Vier modellen collectie

Het afgelopen jaar heeft bij Multicycle in het teken gestaan van doorontwikkeling. De vier nieuwe modellen kenmerken zich volgens Multicycle door een elegante afwerking en een prima rijbeleving. De nieuwe fietsen zijn ontwikkeld voor de actieve fietsliefhebber en forens. De frames van de nieuwe collectie zijn stijf en stabiel, een kenmerk dat wordt versterkt door de hoge velgen.

Vernieuwde website komt

Op dit moment wordt bij Multicycle hard gewerkt aan de online identiteit. Binnenkort wordt de compleet vernieuwde website, inclusief nieuwe collectie, gepresenteerd. Op de website www.ontworpenomdebestefietstezijn.nl is al een preview te zien van het nieuwe logo en de vier modellen.

Reageer op dit artikel