nieuws

Cube met 2019-collectie en Touring Hybrid Exc op Vélovak

Elektrische fietsen 687

Cube brengt de nieuwe collectie voor 2019 naar de komende Vélovak. Daarnaast zet het de Touring Hybrid Exc in de schijnwerpers. Deze e-bike is volgens Cube ‘een van de meest fraaie en veelzijdige e-bikes van dit moment’.

Cube met 2019-collectie en Touring Hybrid Exc op Vélovak
Cube zet de Touring Hybrid Exc e-bike extra in de schijnwerpers op Vélovak.

Cube laat dealers tijdens de tweede editie van Vélovak alles zien op gebied van de nieuwste Hybrid, Race en MTB-modellen. Voor vragen, tips en advies over alle modellen is het Cube-team aanwezig.

Cube Touring Hybrid Exc

Deze editie zet het merk, naast de 2019-collectie, de Touring Hybrid Exc in de schijnwerpers. “De e-bike is een van de meest fraaie en veelzijdige e-bikes van dit moment. Met de volledig geïntegreerde motor, batterij en bagagedrager zijn de Touring Hybrid-modellen fraai en veelzijdig. Dankzij het grote inzetbereik zijn ze ideaal voor woon-werkverkeer, toeren in het weekend of gewoon even boodschappen doen. Op Vélovak kan de dealer de complete collectie en kleurmogelijkheden ontdekken”, zegt Cube.

Vélovak is inkoopmoment

De data van de beurs, van zondag 9 september tot en met dinsdag 11 september, vormen een mooie aftrap als inkoopmoment voor het nieuwe seizoen. “De retail kan deze gelegenheid gebruiken om te netwerken, zich te oriënteren voor het komende seizoen, nieuwe merken te zoeken en de handel met de bestaande merken uit te breiden”, benadrukt initiatiefnemer Will Scheper. E-bike merken die op Vélovak te zien zullen zijn: Elby, Huyser, Freebike, Ebike Das Original (Ebike Factory), Oxford, VSF Manufaktur, Trenergy, Keola en Van Dijk.

Alles voor de vakhandel in 1 platform

De beurs biedt op alle vlakken van de fietsenbusiness relevante inhoud. Voor fietsen een breed aanbod stadsfietsen, elektrische fietsen, racefietsen en mtb’s. Verder onderdelen en accessoires, kleding, en sportvoeding. Voor de werkplaats is er aanbod in gereedschap, werkplaatsinrichting en kleinmateriaal. Aanvullende retailservices zijn er in de vorm van verzekeringen, winkelautomatisering en technische trainingen.

Uitje voor het hele team

Bezoekers aan Vélovak kunnen zich gratis inschrijven. Om verzekerd te zijn van de professional als bezoeker, moeten bezoekers een KvK-nummer bij hun aanmelding invoeren om zich te registeren. Beursmanager Mascha de Bruin: “Je kunt dus je hele team meenemen, inclusief de parttimers en hulpkrachten. Een leuk uitje voor het hele team, gezellig en met inhoud.” Hebt u zich nog niet vooraf geregistreerd, dan kan dit ook nog op de dag van bezoek bij de receptie van Evenementenhal Gorinchem.

Informatie Vélovak

Op 9, 10 en 11 september staat er in Gorinchem een onafhankelijk platform met alles voor de distributeurs en winkeliers uit de fietsenbranche in de Benelux.

  • Entree: Gratis bij inschrijving met KvK-nummer
  • Locatie: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
  • Openingstijden: Zondag 9 september 12:00 – 17:00 uur
  • Maandag 10 september 14:00 – 21:00 uur
  • Dinsdag 11 september 14:00 – 21:00 uur
  • Parkeren: Gratis
  • Catering: Drankjes zijn gratis, catering tegen schappelijke tarieven.

Meer informatie vind je op de website van Vélovak.

Lees alles over Vélovak in het speciale Vélovak Dossier op tweewieler.nl.

Reageer op dit artikel