nieuws

CUBE lanceert Kathmandu Hybrid

Elektrische fietsen 1164

CUBE lanceerde op vrijdag 10 augustus de nieuwe modellen voor 2019. Eén ervan is de Kathmandu Hybrid: een sportieve trekkingfiets.

CUBE lanceert Kathmandu Hybrid

Lees hier meer over de nieuwe Kathmandu tour e-bikes van CUBE.

CUBE op Vélovak

CUBE is dit jaar aanwezig bij de tweede editie van het dealerevent Vélovak. Tijdens dit evenement komt een dealer alles te weten over nieuwste Hybrid, Race en MTB modellen van het bedrijf.

Kwaliteitsmoment om assortiment toe te lichten

“Vorig jaar waren we met onze zusteronderneming Oneway Distribution bij de eerste editie van de Vélovak. We hebben hier veel kunnen spreken met bestaande en nieuwe dealers om meer uitleg te geven over ons assortiment. Dit is een mooi evenement om ook onze dealers de vernieuwde 2019 collectie te tonen”, aldus marketingmanager Carola Noordermeer.

 Touring Hybrid in schijnwerper

Deze editie zet CUBE, naast de 2019 collectie, de Touring Hybrid Exc in de schijnwerper. De e-bike is een van de meest fraaie en veelzijdige e-bikes van dit moment. Met de volledige geïntegreerde motor, batterij en bagagedrager zijn de Touring Hybrid modellen fraai en veelzijdig vanwege het grote inzetbereik ideaal voor zowel werk, toeren in het weekend of gewoon even boodschappen doen. Op Vélovak kan de dealer de complete collectie en kleurmogelijkheden ontdekken.

Reageer op dit artikel