nieuws

QWIC start 3 maanden durende reclamecampagne

Elektrische fietsen 537

QWIC start met een grote, landelijke reclamecampagne. Drie maanden lang dragen snelwegmasten, tankstations, treinstations en bushaltes de campagne-uiting van de Nederlandse e-bike fabrikant.

QWIC start 3 maanden durende reclamecampagne

Voor het eerst in de historie van het Nederlandse e-bikemerk QWIC start de fabrikant een grootschalige mediacampagne. Het merk is in juli, augustus en september te zien op de diverse buitenreclame-vlakken verspreid door het land. Ook zal geadverteerd worden in tijdschriften en op websites.

Naamsbekendheid QWIC vergroten

Ook op tankstations worden de e-bikes van QWIC onder de aandacht gebracht.

Met de landelijke mediacampagne wil de fabrikant zijn naamsbekendheid vergroten. De afgelopen jaren heeft het zich gefocust op het uitbreiden van het dealernetwerk. “Er is een gedegen netwerk is opgebouwd met ruim 450 actieve dealers in Nederland, België en Duitsland. Nu is het tijd om nog meer consumenten kennis te laten maken met dit prachtige merk”, zegt de fabrikant.

Reageer op dit artikel