nieuws

QWIC Performance MN380 scoort in Duitse e-bike-test

Elektrische fietsen 1514

De QWIC Performance MN380 is door het Duitse magazine Focus tijdens de test zeer goed in de smaak gevallen. Met een ‘zeer goed’, vertaald naar een rapportcijfer 8,3, heeft de Performance MN380 voor de tweede keer zeer goed gescoord in een fietstest.

QWIC Performance MN380 scoort in Duitse e-bike-test

QWIC Performance MN380 e-bike krijgt die hoge waardering dankzij de sterke motor, het grote bereik van de accu en het overzichtelijke display. Ook op het remsysteem scoort de fiets erg goed; deze wordt door de jury bekroond met de maximale score van 6 sterren.

“De QWIC Performance MN380 is een wendbare en zeer comfortabele stadsfiets met een koninklijk bereik. De goede uitrusting en mooie details maken deze e-bike van het Nederlandse merk QWIC zeer aantrekkelijk”, aldus de jury van Focus.

QWIC Performance MN380 ideaal voor woon-werkverkeer

De Performance MN380 is, zo zegt QWIC, de ideale fiets voor woon-werkverkeer.

De Performance MN380 is, zo zegt QWIC, de ideale fiets voor woon-werkverkeer.

De Performance MN380 is, zo zegt QWIC, de ideale fiets voor woon-werkverkeer. “Dankzij het NuVinci 380 systeem kan je traploos schakelen, ook onder zware belasting. Dit zorgt voor een eenvoudiger en zeer sportief rijgedrag, passend bij de krachtige elektrische ondersteuning van de e-bike. Het grote schakelbereik van 380° maakt de fiets ook zeer geschikt voor heuvelachtig terrein. De Brose-middenmotor zorgt in combinatie met de Gates riemaandrijving voor een optimale ondersteuning bij elke gewenste snelheid.”

Testwinnaar bij Extra Energy

In april is de QWIC e-bike met Brose-middenmotor door het panel van Extra Energy ook al beoordeeld met een ‘zeer goed’. De Premium MN8 werd door Extra Energy uitgeroepen tot testwinnaar in de category ‘Classic’. Extra Energy is het Duitse equivalent van de ANWB en behartigt de belangen van consumenten op het gebied van recreatie, toerisme, verkeer en vervoer. In totaal werden toen 136 e-bikes getest.

Reageer op dit artikel