nieuws

QWIC lanceert nieuwe website

Elektrische fietsen 1316

QWIC heeft zijn website volledig vernieuwd. Op QWIC.nl vind je nu makkelijker informatie. Ook worden de QWIC e-bike-serie en informatie over het merk beter belicht. QWIC vernieuwde naast het uiterlijk van de website ook de functionaliteiten. Bezoekers moeten nu makkelijker en sneller de juiste informatie kunnen vinden.

QWIC lanceert nieuwe website

In het nieuwe ontwerp van de site is veelvuldig gebruik gemaakt van grote afbeeldingen. Daarnaast zijn bij de series en diverse producten video’s toegevoegd. Middels de video’s krijgt de bezoeker meer uitleg over de individuele fietsen, of over de serie. Om de keuze voor de juiste fiets te vereenvoudigen, heeft QWIC een ‘help mij kiezen-tool’ ingebouwd. Ook kunnen klanten nu reviews achterlaten en de e-bikes sterren geven.

Uitbreiding salesteam Duitsland

Onlangs werd bekend dat QWIC hun salesteam in Duitsland uitgebreid heeft met twee nieuwe salesvertegenwoordigers. Vanwege de snelle groei van QWIC in Duitsland, kwamen Jens Brueckmann en Rasched Abu-Isbeih het salesteam versterken. Jens Brueckmann zal als vertegenwoordiger van QWIC verantwoordelijk zijn voor de acquisitie van nieuwe klanten en verdere uitbreiding van het dealernetwerk in Zuid-Duitsland. Rasched zal zich focussen op reeds bestaande klanten en het vergroten van het dealernetwerk in West-Duitsland.

Team Duitsland bestaat uit 12 man

Volgens Anieke van der Lee van Qwic is de afgelopen jaren is hard gewerkt om een gedegen netwerk in Duitsland op te zetten: “Aan het huidige succes en de vraag naar QWIC e-bikes is duidelijk te merken dat het harde werk zijn vruchten afwerpt. Inmiddels bestaat het Duitse team uit maar liefst 12 man. Om dit succes door te zetten en het netwerk verder uit te breiden, is QWIC continue op zoek naar enthousiastelingen die bij willen dragen aan de groei van QWIC.”

Reageer op dit artikel