nieuws

Koga introduceert PACE e-bike-platform op Eurobike

Elektrische fietsen 3444

Koga introduceert PACE e-bike-platform op Eurobike
De Koga PACE S10

KOGA introduceert volgende week op de Eurobike-show in Friedrichshafen een nieuw e-bike platform onder de naam PACE. Het PACE-platform bestaat uit 6 verschillende modellen, uitgerust met aandrijftechnieken van Bosch en Shimano.

De basis van de PACE-modellen wordt gevormd door een lichtgewicht frameset zonder zichtbare lasnaden en met volledige integratie van kabels en remleidingen. Alle modellen zijn voorzien van een uitneembare, semi-geïntegreerde accu op de onderbuis. Ook behoren hydraulische schijfremmen in combinatie met steekassen – voor extra stijfheid – tot de standaarduitrusting.

Koga PACE met Bosch

  • De PACE BX omschrijft Koga als ‘een alternatief voor de auto’. Deze urban racer is voorzien van een Bosch Performance CX-motor in combinatie met SRAM GX-aandrijving.
  • Wie sportieve looks wil combineren met robuuste kwaliteit en weinig onderhoud, wordt volgens Koga bediend met de PACE B10. Ook hier zorgt een Bosch Performance CX-motor voor de aandrijving. Daaraan gekoppeld een Enviolo-naafversnelling en Gates CDX-riemaandrijving.
  • Derde Bosch-model is de high-end speed pedelec PACE B20. Deze is uitgerust met een Bosch Performance high-speed motor in combinatie met een Enviolo-naafversnelling en Gates CDX-riemaandrijving.

Koga PACE met Shimano

  • Een allrounder voor op bospaden, veldwegen of gewoon op het asfalt is de PACE SX.  Voor de aandrijving zorgt een Shimano Steps E8000-motor in combinatie met Shimano SLX aandrijving.
  • Wie een echte kilometervreter zoekt, komt uit bij de PACE S10. “Sportief en lichtgewicht voor jarenlang zorgeloos fietsplezier”, aldus Koga. Ook hier een Shimano Steps E8000-motor, maar nu in combinatie met Shimano Deore XT-aandrijving.
  • Meest exclusieve Koga Pace met Shimano-aandrijving is de PACE S20. Belangrijke kenmerken zijn onder meer elektronisch schakelen en lichtgewicht carbon onderdelen. Voor de trapondersteuning is een Shimano Steps E8000-motor in combinatie met Shimano Deore XT Di2 aandrijving-gemonteerd.

Foto's

Reageer op dit artikel