nieuws

JUIZZ 2.0 opent op Amsterdamse Zuidas

Elektrische fietsen 3424

JUIZZ 2.0 opent op Amsterdamse Zuidas
JUIZZ 2.0 op de Amsterdamse Zuidas op 7 mei 2018 geopend. Dichtbij de grote kantoren en Station Zuid-WTC, is dit een ‘hub’ waar alle vormen van mobiliteit bij elkaar komen. Foto redactie Tweewieler

Met een feestelijke bijeenkomst is JUIZZ 2.0 op de Amsterdamse Zuidas op 7 mei geopend. Daarmee verhuist de allereerste JUIZZ vestiging van de Overtoom naar een nieuwe plek. Op een paar honderd meter afstand van de grote kantoren en Station Zuid-WTC, is dit een ‘hub’ waar alle vormen van mobiliteit bij elkaar komen.

De Zuidas is meer en meer een internationaal business district aan het worden. Bereikbaarheid is daarin een belangrijk thema. Wat dat betreft een ideale locatie voor JUIZZ, dat elektrische mobiliteit biedt in de breedste zin van het woord, en zich daarbij sterk richt op de zakelijke highend gebruiker. JUIZZ 2.0 zit in het NoMa house, een gloednieuw aantrekkelijk en duurzaam kantoorpand.

JUIZZ 2.0

De winkel op de Overtoom was na bijna 10 jaar aan vernieuwing toe, zegt Nick Hielckert, operational manager bij JUIZZ. “We zetten hier op de nieuwe locatie onze visie op de toekomst neer.” Dat vertaalt zich in een groter winkel- en werkplaatsoppervlakte, met cubicals tegen de wanden. “We willen hier onze merken uitgebreider laten zien. Maar het is ook de perfecte plek om de zakelijke klant te bedienen.” De cubicals, deels afgescheiden ruimten met comfortabele zitbanken en duurzame tafel en wanden van geperst bamboe, zijn een belangrijk element in het nieuwe concept. Verder zijn er screens ingebouwd in de presentatiemeubelen, en over een poos ook interactief te bedienen. En de werkplaats heeft een meer open en toegankelijk karakter gekregen.

Website wordt ook vernieuwd

Nick geeft aan dat de vernieuwde website binnenkort live gaat. “Onze performance online is sterk, dus we zorgen dat ook daar JUIZZ voorop blijft lopen in de ontwikkelingen. We zorgen voor een realtime voorraad, zodat de klant nooit teleurgesteld wordt. Maar zijn ook aan het kijken of we bijvoorbeeld iPads in de werkplaats kunnen plaatsen, zodat de klant direct met de monteur kan ‘praten’ via Skype. Dat soort ontwikkelingen past in het toekomst denken van JUIZZ.” Overigens blijft het face-to-face gesprek, met name om te adviseren in de mobiliteitsvraag van de klant, centraal staan in het nieuwe concept. “We willen geen platte verkoop, maar de klant helpen bij het oplossen van zijn vraag voor passende mobiliteit.” Op de nieuwe locatie is het team van de Overtoom aan het werk gegaan, en een extra medewerker aangetrokken voor verkoop.

Niet alleen dure e-bikes

JUIZZ werkt met highend merken zoals Stromer en Riese & Müller, en heeft onlangs het exclusieve Duitse merk Coboc aan het assortiment toegevoegd. Ook de power bikes van Trefecta zijn in de showroom te zien, en cargo bikes van Urban Arrow en Babboe. Niet alle e-bikes zijn € 4.000,- plus. Nick: “We hebben ook VanDijck in de collectie, zodat onze range vanaf € 2.000,- start. Freebike voegen we ook toe. Aan de onderkant hadden we wat meer body nodig.”

Full service

JUIZZ biedt met JUIZZ Lease een Full Service Plan (FSP) aan. Inclusief pechhulp (ANWB) en regulier (preventief) onderhoud. Gericht op de continue mobiliteit van de klant. Nick: “Zakelijke klanten zijn hier erg blij mee. Ze komen nooit stil te staan. We brengen dit concept nu ook onder de aandacht bij particuliere klanten. Want ook voor een particulier is het prettig als zijn e-bike niet stil komt te staan.”

Meer over JUIZZ:

JUIZZ opent 5e vestiging

Binnenkijken bij JUIZZ

BOVAG Leasefiets en JUIZZ leaseplan voor hotel Figi

Reageer op dit artikel