nieuws

Enviolo traint ruim 1.500 dealers

Elektrische fietsen

Meer dan 1.500 dealers zijn inmiddels getraind door enviolo tijdens dealertrainingen MY2018. Dit is gebeurd in face-to-face dealer workshops in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en Nederland. De deelnemers aan de trainingen hebben het introductie level ‘A’ en het geavanceerde level ‘B’ MY2018 voltooid. Het trainingsprogramma liep vanaf oktober 2017 tot april 2018 en omvatte 20 locaties in de Duitse en Nederlandstalige regio’s.

Enviolo traint ruim 1.500 dealers
Meer dan 1.500 dealers zijn inmiddels getraind door enviolo tijdens dealertrainingen MY2018 in face-to-face dealer workshops in de DACH-landen en, België en Nederland. Foto enviolo

Vanaf enviolo MY2018 is het curriculum van de workshop veranderd naar een training op twee niveaus, met betrekking tot de huidige NuVinci Optimized-producten, evenals technische probleemoplossing, marketing, verkoop, service en ondersteuning. Enviolo is een divisie van Fallbrook Technologies Inc. en heette voorheen NuVinci.

Groei dealertrainingen gerealiseerd

Niels van der Steen, Marketing Manager Global bij enviolo, over de trainingen: “We zijn enorm trots om te zien hoe onze dealertrainingen dit seizoen zijn gegroeid sinds de eerste editie. Ons doel voor MY2018 was retailers te trainen om met succes NuVinci Optimized-fietsen te verkopen en te onderhouden. Kijkend naar de feedback die we na vele workshop hebben ontvangen, heb ik er vertrouwen in dat ons team zeker zijn doel heeft bereikt. Door elementen toe te voegen als workshops op twee niveaus en de mogelijkheid voor retailers om Service Point te worden, bereikten we een verbluffende aanbevelingspercentage van 98%.”

Enviolo webinars

Vanwege de grote interesse en positieve reacties van retailers, start enviolo nu een webinar-serie. Hiermee gaat het verder bouwen aan het aanbod van professionele trainingen. Tot en met oktober 2018 is er een uitgebreid schema met maandelijkse online sessies. Ga voor meer informatie en registratie naar enviolo.com/training​.

Reageer op dit artikel