nieuws

ABUS-campagne om helmgebruik bij e-bikers te stimuleren

Elektrische fietsen 1272

ABUS-campagne om helmgebruik bij e-bikers te stimuleren
De afbeelding van de campagne van ABUS. Foto ABUS

ABUS start de campagne ‘Fietshelm: een kopzorg minder!’ om helmgebruik op e-bikes onder de aandacht te brengen. In de ANWB E-bike Kampioen van 5 april verscheen een artikel over het belang van het dragen van een helm met daarbij een overzicht van het aanbod in helmen van ABUS.

Volgens ABUS is het dragen van een helm belangrijk, vooral bij een elektrische fiets. Deze gaat vaak harder dan gedacht. Het dragen van een helm op een e-bike is nog niet algemeen geaccepteerd, maar ABUS denkt dat dat gaat veranderen. Op 5 april ontvingen 150.000 huishoudens in Nederland deze ANWB E-bike Kampioen. Dit was het startsein voor de campagne ‘Fietshelm: een kopzorg minder!’ om consumenten bewuster te maken van het belang van een helm.

Startpakket voor dealers

Dealers kunnen een startpakket urbanhelmen bestellen met daarin de Pedelec+, Pedelec, Urban-I en Hyban. Hierbij ontvangt u een promopakket van 25 flyers en een A1 poster. Het startpakket is te bestellen via AGU, Juncker Bike Parts, Van Zuiden/Cycletech en Kruitbosch. Bij een bestelling van 12 urbanhelmen ontvangt de dealer  een gratis ABUS roll-up banner.

Website voor consumenten

Voor de campagne is een nieuwe landingspagina gemaakt. Op deze pagina is voor consumenten alle informatie over de campagne te vinden.

 

 

 

Foto's

Reageer op dit artikel