nieuws

Sandy Krijnen: dankzij positieve mindset Mont Ventoux op

Elektrische fietsen

Sandy Krijnen ontving op woensdag 28 maart een Batavus Zonar E-go e-bike bij Batavus-dealer Rinia Fietsen in Makkum. Zowel Rinia Fietsen als Batavus sponsoren Sandy Krijnen met materiaal om haar doel te bereiken: de Mont Ventoux beklimmen.

Sandy Krijnen: dankzij positieve mindset Mont Ventoux op

Sandy vertrekt op 28 april vanuit haar woonplaats Cornwerd in Friesland op haar e-bike richting Frankrijk. Met een fietstocht van ruim 1.600 kilometer in 6 weken tijd vraagt zij aandacht voor de ziekte MS. Sandy heeft zelf MS en wil met haar tocht zoveel mogelijk geld ophalen voor de strijd tegen MS.

Positieve mindset

“Ik heb gemerkt dat wanneer je ziek bent, je al snel in een afhankelijk positie terecht kunt komen”, vertelt Sandy. “Mensen zijn bezorgd over je en willen voor je zorgen. Voor je het weet ga je zelf ook geloven dat je dingen niet meer kunt en laat je je van alles aanleunen. Je komt in een negatieve vicieuze cirkel terecht. Die cirkel wilde ik doorbreken. Ik kwam erachter dat door een positieve mindset en een gezonde leefstijl heel veel te bereiken is. En ik stelde mij een doel: de Mont Ventoux op.”

Na twee jaar de laatste 6 kilometer te hebben gelopen, heeft Sandy de smaak te pakken gekregen. “Daarom ga ik 28 april vanaf mijn huis op de fiets naar de Mont Ventoux. Op 10 juni kom ik daar aan en fiets ik 20 kilometer de berg op en de laatste 6 kilometer loop ik. Deze laatste dag doe ik niet alleen, maar samen met zo’n 14 familieleden en vrienden, waaronder mijn man Roel en kinderen Sanne en Niels.”

Iedereen een Batavus

Timen Rinia, van Rinia Fietsen in Makkum: “Ik hoorde Sandy’s verhaal en vond het zo indrukwekkend dat ik geen moment hoefde na te denken over mijn aanbod om haar te sponsoren in de vorm van een tassenset. Voor een e-bike, een bijbehorende hondenkar -hond Boaz gaat ook mee – en een bijpassende fietshelm zorgden Batavus en onderdelen – en accessoireleverancier Juncker Bike Parts. Niels Lubbinge, assortimentsmanager bij Batavus zegt hierover: “Sandy gaat een grote uitdaging aan. Het is geweldig om haar met onze producten te kunnen ondersteunen en zo extra aandacht te vragen voor de strijd tegen MS.”

Reageer op dit artikel