nieuws

Kalkhoff zoekt professionele partners

Elektrische fietsen 1851

Vanmorgen werd bekend dat twee autodealers met ingang van april elektrische fietsen van het merk Kalkhoff gaan verkopen. Het gaat om Van den Udenhout in Eindhoven en Century in Groningen. Ward Matser van Kalkhoff benadrukt dat het niet in de planning ligt meer autodealers aan te stellen: “In Nederland hebben we nog een aantal witte plekken, daarvoor zijn we op zoek gegaan naar professionele partijen om mee samen te werken.”

Kalkhoff zoekt professionele partners
Foto Kalkhoff

Wereldwijd is Kalkhoff van Derby Cycle Werke (onderdeel van de Pon) een grote speler. “In Nederland zijn we nog relatief klein en we zouden hier graag willen groeien. Daarvoor zoeken we constant naar nieuwe partners. Dat dit ondernemers zijn met aan automotive achtergrond, is voor ons niet zo relevant. Internationaal hebben we wel meer partners met zo’n achtergrond. We zoeken professionele retailers in een gebied waar we nog sterker vertegenwoordigd kunnen worden.”

Mobiliteitsoplossingen

Matser geeft aan dat de aangestelde autobedrijven bezig zijn met diverse mobiliteitsoplossingen: “En daar passen de elektrische fietsen van Kalkhoff prima bij. Maar we hebben een traditie dat we heel zorgvuldig met onze vakhandel omgaan. We werken graag samen met partners voor de lange termijn. Welke achtergrond een bedrijf heeft, maakt daarbij niet uit, het gaat ons om de professionaliteit en het groeipotentieel met ons merk in een bepaalde regio.”

Reageer op dit artikel