nieuws

Stella verdubbelt aantal testcenters

Elektrische fietsen 7914

Stella opent vandaag 14 nieuwe E-bike Testcenters. Het merk is van plan om het aantal testcentra verder uit te breiden en wil in een jaar tijd doorgroeien naar 40 winkels. In totaal heeft Stella nu 31 E-bike Testcenters in Nederland.

Stella verdubbelt aantal testcenters
Een van de 14 nieuwe E-bike Testcenters. Foto Stella

Stella kondigde in maart 2016 aan E-bike Testcenters te gaan openen. De directie erkende daarmee de voordelen die een fietsenwinkel biedt. Het bedrijf opende toen in Waddinxveen en Purmerend een testcenter. In de loop van de tijd werden op andere plekken in het land testcenters geopend.

Landelijke dekking testcenters

Met de opening van steeds meer testcenters wil Stella klanten landelijke dekking bieden. “Wij zien dat onze klanten het prettig vinden om zelf een e-bike te testen, voordat zij er eentje aanschaffen. Omdat wij de vraag naar e-bikes door het hele land zien groeien openen wij deze week 14 nieuwe E-bike Testcenters. Daarmee zitten wij steeds dichter in de buurt van onze klant, ook voor e-bike service”, aldus Stella-woordvoerder Johan Makaske.

Offline en online-integratie

Naast de fysieke testcenters ziet het bedrijf ook een groei in het integreren van online en offline. “Omdat het voor de consument lastig kan zijn online de juiste elektrische fiets te kiezen, openen wij nieuwe testcenters of gaan bij de klant aan huis voor een proefrit of voor service”, legt Makaske uit. Stella voorspelt dat de combinatie van het online oriënteren op een e-bike en het vervolgens offline testen en aanschaffen van een e-bike in een testcenter de komende jaren sterk zal toenemen.

Gratis e-bike in elke fietsenwinkel

Om de opening van de 14 nieuwe E-bike Testcenters op 22 februari feestelijk te vieren, verloten alle testcenters van Stella a.s. zaterdag een gratis e-bike onder bezoekers. Dit gaat ook gebeuren in de winkels die later dit jaar worden geopend. In totaal geeft het bedrijf daarmee 40 e-bikes weg.

 

Reageer op dit artikel