nieuws

Beschermhoezen accu elektrische fiets bij Juncker Bike Parts

Elektrische fietsen 1690

Juncker Bike Parts gaat het merk Fahrer distribueren. Fahrer maakt beschermhoezen voor fietsaccu’s. Dankzij de beschermhoezen koelt de accu minder snel af. Dit draagt bij aan een betere en langere werking van de accu.

Beschermhoezen accu elektrische fiets bij Juncker Bike Parts
Juncker Bike Parts gaat het merk Fahrer distribueren. Fahrer maakt beschermhoezen voor fietsaccu’s. Foto Juncker Bike Parts

Juncker Bike Parts is continu bezig met het uitbreiden van het al ruime assortiment. Met de toevoeging van de beschermhoezen van Fahrer wordt het assortiment weer completer. De hoezen van Fahrer zijn te bestellen via het online bestelsysteem van Juncker Bike Parts.

Makkelijk in gebruik

De Fahrer beschermhoezen zijn duurzaam, kwalitatief en praktisch. Ze zijn makkelijk in gebruik en beschermen diverse onderdelen tijdens het fietsen of het transporteren op een fietsdrager. De producten van Fahrer zijn gemaakt van Neopreen, dit heeft een isolerend effect.

Lees ook over de fietsaccu:

Reageer op dit artikel