nieuws

E-Bike Demo Days: nieuw e-bike testevenement van topmerken

Elektrische fietsen 2891

E-Bike Demo Days: nieuw e-bike testevenement van topmerken
Cannondale, Conway, Merida, Specialized, Trek en Victoria slaan de handen ineen en organiseren gezamenlijk onder de naam E-Bike Demo Days twee evenementen voor het testen van e-bikes en e-mountainbikes. Foto E-Bike Demo Days

Cannondale, Conway, Merida, Specialized, Trek en Victoria slaan de handen ineen en organiseren gezamenlijk onder de naam E-Bike Demo Days twee evenementen voor het testen van e-bikes en e-mountainbikes. Deze evenementen worden op locaties georganiseerd waar niet alleen de elektrische fietsen voor stads- en trekking kunnen worden getest.

Bij het E-Bike Demo Days testevenement zal op beide locaties ook een off-road parcours voorhanden zijn waar ook de E-mountainbikes getest kunnen worden. De data voor deze evenementen zijn 8 april voor het evenement op het wielerparcours bij de Nedereindseberg (Utrecht) en 15 april op het wielerparcours De Lemelvelden in Hapert.

Testen voor goede aankoopbeslissing

De gezamenlijke merken onderkennen het belang van evenementen waar de consument uitgebreid kan testen en vergelijken om op die manier tot de goede beslissing te komen bij het aanschaffen van een nieuwe elektrische fiets.

Kwaliteitsmerken

Ook staan deze high-end en sportieve merken stuk voor stuk voor kwaliteit, staat service en betrouwbaarheid voorop en werken ze met een uitgebreid dealernetwerk van gespecialiseerde dealers met de nodige kennis in huis voor service en advies.

Data en locaties E-Bike Demo Days

Zowel 8 april (Utrecht) en 15 april (Hapert) duurt het evenement van 11:00 tot 17:00 uur en staat er bij binnenkomst een kopje koffie of thee klaar voor de bezoekers. Meer informatie staat op de Facebook-pagina.

Onlangs werd bekend dat de e-bike opstapdagen die een paar keer per jaar werden georganiseerd door elektrischefietsen.com voor 2018 zijn afgeblazen. In oktober 2017 maakte IBG, de holding waartoe fietsenwinkel.nl behoort, bekend de website elektrischefietsen.com te hebben gekocht.

 

Reageer op dit artikel