artikel

Benelux-assortiment e-bikes bij Hercules uitgebreid

Elektrische fietsen 483

Hercules groeit in Nederland en België mede dankzij het aanbod van speciaal voor de Benelux ontwikkelde e-bikes. Het bestaande aanbod van Benelux-modellen wordt vergroot.

Benelux-assortiment e-bikes bij Hercules uitgebreid

Het assortiment fietsen en e-bikes van Hercules is omvangrijk. De  totale collectie is beschikbaar voor alle Europese afnemers. Iedere ondernemer kan zijn of haar eigen keuze maken, afhankelijk van het aanbod in de winkel en wensen van de consumenten.

Sterke groei

Hercules GmbH in Duitsland heeft sinds de oprichting in 2014 een sterke groei doorgemaakt die naast de ontwikkeling in het thuisland ook een Europese groei laat zien. De Nederlandse en Belgische markten zijn daar goede voorbeelden van. In Nederland en België zijn twee vertegenwoordigers actief die met Nederlandstalige ondersteuning vanuit het nieuwe Europese verkoopkantoor in het Duitse Emstek de dealers ondersteunen.

Gesloten kettingkast

Distributie van de Hercules fietsen en e-bikes vindt plaats vanuit het centrale magazijn in Zuid- Duitsland. De ontwikkeling van specifieke modellen voor de Nederlandse en Belgische markt is een belangrijke groeifactor voor Hercules in de Benelux. Deze modellen kenmerken zich onder meer door gebruik van een gesloten Hesling kettingkast. In Nederland en België is de vraag naar een gesloten kettingkast op een fiets en e-bike het grootst.

Accu in het frame verwerkt

Hercules heeft er voor het komend seizoen voor gekozen om het bestaande aanbod van de zogeheten Benelux-modellen uit te breiden met een model waarvan de 500 Wh accu in het frame verwerkt is. Deze Montfoort de Luxe is verder voorzien een Bosch Active Plus motor.

Montfoort de Luxe

 

Dit artikel is gesponsord door Hercules.

Reageer op dit artikel