artikel

Succes Ebike Das Original trekt meer dealers aan

Elektrische fietsen 1595

Handmade in Germany. Uitgebreide garanties zoals 30 jaar op het frame, 4 jaar op de Bosch-accu en 2 jaar op overige componenten. Voor het eerst meedoen en twee keer achtereen de Nationale E-biketest van de Telegraaf winnen. Het verklaart de sterke groei van de omzet én het dealernet van Ebike Das Original.

Succes Ebike Das Original trekt meer dealers aan

Ebike Das Original is Duitslands eerste producent van premium e-bikes. E-bikes die vanaf de eerste gedachte als e-bikes zijn ontwikkeld, qua techniek en design. Met uitzonderlijk goede rijeigenschappen, Bosch-aandrijving en -accu, hoogwaardige componenten en een heel gunstige prijs-/kwaliteitverhouding. In testen van De Telegraaf/Fietsersbond, de ANWB en bij het Duitse Electrorad kwam Ebike Das Original als winnaar naar voren.

De e-bikes scoorden doorgaans ‘uitstekend’ op alle criteria, met een extra hoge waardering voor de rijstabiliteit. Het bleek ‘de e-bike waar je niet meer vanaf wilt stappen’. Dit is vooral te danken aan het ultrastijve hydroform aluminium frame, dat is getest op 140 kilo laadvermogen. Maar ook de betrouwbare Bosch-aandrijving en de kwaliteitscomponenten dragen hier hun steentje aan bij.

Dealer aan dealer

“In het laatste halfjaar is het aantal dealers bijna verdubbeld”, zegt Rob Laarman van Ebike Das Original. “Dat heeft te maken met de goede verkoopkansen die deze e-bikes bieden. Maar ook door onze manier van werken. Wij leveren als dealer aan dealers en weten hoe het bij hen werkt. We overleggen met hen en spreken dezelfde taal. Ook kiezen wij voor fair ondernemerschap: geen afnameverplichting, uitstekende dealermarges en een exclusief dealernetwerk met regiobescherming. Onze e-bikes zijn bovendien van hoge kwaliteit en zorgen voor een hoge tevredenheid bij consumenten.”

Nog plek voor 35 dealers

“Inmiddels tellen we 115 actieve en loyale dealers. De snelle groei van de markt en de verkoop van onze e-bikes maakt een net van 150 dealers mogelijk per eind 2020. We hebben nu nog zo’n 35 dealerschappen te vergeven, in bepaalde regio’s. Dealers met interesse kunnen zich het beste snel bij ons melden”, aldus Laarman.

Noviteiten op VéloVak Gorinchem

“Ebike das Original levert inmiddels een breed assortiment van solide e-bikes, voor alle soorten gebruikers. Voor de VéloVak in Gorinchem, van 22 tot en met 24 september 2019, staan bijzondere innovaties gepland. Onder andere van Bosch en die zijn bij ons ook meteen leverbaar. Zoals de nieuwe C010 met Bosch Active motor en 400 Wh accu, Bosch Intuvia display en Shimano MT 200 schijfremmen.
Het frame is nu ook leverbaar in matzwart. Consumentenprijs vanaf € 2.399,-. Ook presenteren we daar de nieuwe C007 met Bosch Intube 400 Wh, Shimano Nexus 7 naafversnelling en gesloten kettingkast, vanaf € 2.899,-. Interessant is zeker ook de nieuwe C004 N8 met de zeer stille en zuinige Bosch Performance motor met 60 Nm, Intube-accu van 500 Wh en gesloten kettingkast, vanaf € 3.399,-.
De nieuwe Bosch Intube-accu van 625 Wh, vanaf € 3.999,-. En last maar zeker niet least de nieuwe Advance met de nieuwe Bosch Performance-motor en Gates-riemaandrijving N5 vanaf € 3.499,-. Ben je als dealer geïnteresseerd in ons merk? Kom dan zeker even bij ons langs of contact ons via rob@ebikedasoriginal.nl.”

Over Ebike Das Original

Ebike Das Original is Duitslands eerste producent van premium e-bikes. Twee Duitse ondernemers, met ervaring bij het automerk Lotus en in de exclusieve fietsbranche, zagen ruimte voor een premium e-bike-merk, made in Germany en handgemaakt. E-bikes die vanaf de eerste gedachte als e-bikes zijn ontwikkeld, qua techniek en design. Met uitzonderlijk goede rijeigenschappen, Bosch aandrijving en accu, hoogwaardige componenten en een heel gunstige prijs-/kwaliteitverhouding.

Het resultaat is nu een breed assortiment van solide e-bikes, waar je gewoon niet meer vanaf wilt stappen. Met unieke garanties: 30 jaar garantie op het frame, 4 jaar op de accu en 2 jaar op alle overige componenten. Ebike Das Original wordt aangeboden via een exclusief net van 115 fiets- en e-bike-specialisten.

Dit artikel is gesponsord door Ebike Das Original

Reageer op dit artikel