artikel

Hercules succesvol met serie E-Imperial e-bikes

Elektrische fietsen 754

De belangstelling voor de serie E- Imperial E Bikes van Hercules is sterk gestegen in de Benelux de afgelopen jaren.

Hercules succesvol met serie E-Imperial e-bikes

De Hercules-modellen zijn onder meer verkrijgbaar in grotere heren en damesmaten; heren tot 68 cm en de dames uitvoering tot 64 cm. Tevens zijn deze E-Imperial modellen geschikt voor berijders tot 180 kilogram.

Consumenten die vanwege hun gewicht en/of lengte een passende fiets zoeken kunnen bij de Hercules-dealers terecht voor een e-bike die geschikt is voor deze specifieke wensen. Door gebruik te maken van een solide frame met geïntegreerde bagagedrager en de juiste componenten zijn modellen ontwikkeld die aan de hoge eisen kunnen voldoen.

De modellen zijn verder voorzien van een Bosch Performance motor in combinatie met een 500 Wh accu. Door deze specificaties en de looks van de modellen worden de modellen ook goed verkocht aan consumenten die niet specifiek op zoek zijn naar een extra grote of extra stevige fietsen.

Twee uitvoeringen

Er zijn twee uitvoeringen leverbaar in de Benelux-markt. De E-Imperial 180 S F8 met een Shimano Alfine 8 naaf en Magura HS22 remmen met een verkoopadviesprijs van € 3379,- en de E-Imperial 180 S 9 met Shimano Deore derailleur en Shimano MT400 schijfremmen met een verkoopadviesprijs van € 3.279,-

Dit artikel is gesponsord door Hercules. 

Reageer op dit artikel