video

PostNL wint Thuiswinkel Award met Fietsenwinkel.nl

algemeen

PostNL wint Thuiswinkel Award met Fietsenwinkel.nl
In het filmpje is te zien hoe de fiets bij aflevering wordt afgemonteerd en betaald.

PostNL heeft de Thuiswinkel Best Practice Award 2014 gewonnen. In deze video is te zien hoe de samenwerking tussen PostNL en Fietsenwinkel.nl werkt. PostNL laat hiermee al hun nieuwe diensten zien.

Ruben Meulenhoff zegt over zijn keuze voor Fietsenwinkel.nl: “We werken inmiddels meer dan een jaar samen met Fietsenwinkel.nl, door onze nauwe samenwerking zijn we er goed in geslaagd veel van onze (nieuwe) extra diensten al te incorporeren in het hele proces.”

Verlaging drempel online aankopen

“PostNL maakt met de uitbreiding van de Extra@home-dienst een logische vervolgstap in en door ontwikkeling van bestaande diensten”, aldus de jury. De jury is gecharmeerd van het feit dat PostNL met deze case zowel nationale als lokale retailers, en zowel het online als offline kanaal bedient. Deze innovatie is niet alleen een verdere verlaging van de drempel voor online aankopen en stimuleert daarmee de Nederlandse e-commerce in zijn algemeenheid.’

Fietsenwinkel.nl

Edouard Rekko van Fietsenwinkel.nl reageert: “Het is natuurlijk fantastisch dat PostNL deze award wint, dit is voor ons een bevestiging dat PostNL de juiste partner is. Wij zoeken altijd partners die samen met ons continu op zoek gaan naar verbeter kansen, en dat lukt goed met PostNL.”
PostNL nam de prijs in ontvangst tijdens een nieuwjaarsreceptie van de belangenvereniging in Bussum. PostNL liet de genomineerde leveranciers Dynalogic en Ve Interactive achter zich.

Video

Reageer op dit artikel