nieuws

Bryton sponsort Deceuninck–Quick Step Team

algemeen 194

Nieuws van het sponsorfront: Bryton is vanaf 2019 officieel partner van het Belgische team Deceuninck–Quick Step. Dit is de eerste keer dat Bryton een UCI World Tour Team sponsort.

Bryton sponsort Deceuninck–Quick Step Team
Deceuninck–Quick Step is een van de eerste teams die de meest geavanceerde fietscomputers van Bryton gebruikt.

Deceuninck–Quick Step was in 2018 op 73 wedstrijddagen de beste, waarvan 37 World Tour wedstrijden. Daarmee was de ploeg voor het zevende jaar het meest succesvolle team ter wereld. Het Belgische team is een van de eerste teams die de meest geavanceerde fietscomputers van Bryton gebruikt.

Teammanager Patrick Lefevre over de samenwerking: “We zijn blij om samen te werken met een partner als Bryton die snel groeit. Een bedrijf bovendien dat samenwerking met het team als de beste weg ziet voor de ontwikkeling van haar producten. We zijn er zeker van dat deze samenwerking voordelen gaat opleveren voor beide partijen.”

Vooraf geladen OpenStreetMap

De nieuw gelanceerde fietscomputerlijn van Bryton is uitgerust met de hoogste nauwkeurigheid van GNSS-ondersteuning, vooraf geladen OpenStreetMap voor verbeterde routebegeleiding en biedt slimme functies zoals meldingen en ondersteuning voor dubbele sensoren. Bryton ziet de wielerploeg als een inspiratie voor het bedrijf om door te gaan met het pushen en leveren van de beste producten ter wereld.
In 2019 zal de line-up van Bryton bestaan uit de Rider 15, Rider 410, Rider 450 en Aero 60. In de Benelux is Tehava exclusief distributeur.

Foto's

Reageer op dit artikel