nieuws

Harrie Hoitink interim hoofdredacteur bij Tweewieler

algemeen 500

Binnen de redactie van Tweewieler is hoofdredacteur Annemarie Visser als gevolg van ziekte voor langere tijd afwezig. Ze wordt vervangen door Harrie Hoitink die op interimbasis haar taken overneemt.

Harrie Hoitink interim hoofdredacteur bij Tweewieler

Harrie Hoitink schrijft al geruime tijd voor Tweewieler, is fietsgek, bestuurder binnen een wielerclub en een ervaren hoofdredacteur. Hij gaf onder andere leiding aan de redactie van het publiekstijdschrift Landleven, de agrarische titels van uitgeverij Agrio en de crossmediale titel BouwMachines, ook van uitgeverij Vakmedianet. Hoitink vertelt: “Als interim-hoofdredacteur is het mijn primaire taak om de door Annemarie ingezette koers van Tweewieler voort te zetten. Onze focus ligt op dit moment bij de verdere uitbouw van de verbinding tussen print, online en events. Het magazine Tweewieler, de succesvolle website Tweewieler.nl, de nieuwsbrieven, sociale media en de evenementen die we organiseren, worden steeds meer één geheel. Het resultaat is een crossmediaal platform dat de tweewielersector op een inspirerende, praktische en betrokken manier van gerichte vakinformatie voorziet.”

Harrie Hoitink is bereikbaar via het mailadres harriehoitink@vakmedianet.nl

Reageer op dit artikel