nieuws

Fietsenwinkel.nl sponsor Roompot-Charles

algemeen 813

Fietsenwinkel.nl is per 1 januari 2019 sponsor van wielerploeg Roompot-Charles Cycling Team. Hoofd marketing Jorrit Bouma: “Wij verbinden onze naam graag aan deze wielerploeg. We brengen Nederland allebei in beweging en we zijn beiden enorm gedreven om te winnen.”

Fietsenwinkel.nl sponsor Roompot-Charles
V.l.n.r. Jean-Paul van Poppel, Erik Breukink, Davy Louwers van Fietsenwinkel.nl, Michael Zijlaard en Michael Boogerd.

Michael Zijlaard, die samen met Erik Breukink, Jean-Paul van Poppel en Michael Boogerd het management van de ploeg Roompot-Charles Cycling Team voor zijn rekening neemt, is blij met de samenwerking met Fietsenwinkel.nl. “We delen dezelfde ambitie. Het Roompot-Charles Cycling Team wil de top bereiken, Fietsenwinkel.nl ook. Dat doen we allebei met de nodige ervaring, maar we leiden ook allebei jong talent op. We kijken uit naar een mooie samenwerking.” Fietsenwinkel.nl werd in 2009 in Amsterdam opgericht. Inmiddels telt het bedrijf 44 winkels verspreid over Nederland, België, Denemarken en Zweden. Fietsenwinkel.nl is onderdeel van International Bike Group.

Bekijk hieronder de video die Fietsenwinkel.nl maakte over de samenwerking met het Roompot-Charles Cycling Team.

Reageer op dit artikel