nieuws

Amslod zoekt 50 ‘meebouwers’

algemeen 3466

Amslod zoekt 50 ‘meebouwers’

Direct seller Amslod is naarstig op zoek naar nieuwe medewerkers, om zo de groei van het jonge e-bike merk bij te kunnen houden. “We hebben zó veel leuke en nieuwe ideeën, maar zonder nieuwe medewerkers kunnen we die nooit allemaal realiseren.”

Sponsored content door Amslod

Na een ruime voorbereiding ging in 2015 de verkoop van Amslod e-bikes officieel van start, waarmee een uit 1915 daterend lokaal fietsmerk een comeback maakt en fietsproductie in Nieuwleusen terug gekeerd is. Van meet af aan opereerde Amslod met succes op de markt, want na de opening van de Experience Centers in Meppel en recentelijk in Vianen, staan er nog meer gepland in Nederland.

Uitblinken

Om die groeiende verkoop in goede banen te leiden is Amslod nu dus op zoek naar nieuwe medewerkers. “Wij werken continu aan de ontwikkeling van nieuwe producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding en kiezen voor een persoonlijke aanpak, deskundig advies en vakmanschap met als doel uit te blinken in klanttevredenheid,” aldus de Amslod-directie.

Groei realiseren

Bij toekomstige ambities hoort een organisatie op maat en dus wil Amslod doorgroeien op diverse locaties in Nederland. Daarom is de e-bike fabrikant op zoek naar medewerkers, die kunnen meebouwen aan de toekomst. Onder meer in de Experience Centers in Meppel en Vianen, maar binnenkort ook als het Amslod Experience Center West in Cruquius, Haarlemmermeer geopend wordt. De meeste vacatures zijn voor sales, want daar moet vooral de groei gerealiseerd worden.

Voor meer informatie kijk op www.werkenbijAmslod.nu

Reageer op dit artikel