nieuws

Tehava lanceert nieuw wielenmerk op Velofollies

algemeen 1309

Tehava komt met veel nieuws naar Velofollies. Naast onder meer de collectie van Isaac kun je op de stand kennismaken met de nieuwe, oersterke e-bike MTB kettingbladen van Blackspire. Ook introduceert Tehava een nieuw, high-end wielenmerk op de beurs.

Tehava lanceert nieuw wielenmerk op Velofollies
Nieuw van Isaac zijn de Boson en - hier op de foto - de Boson Disc. Endurancefietsen voor uitdagende parcoursen.

Tehava pakt stevig uit op Velofollies, van 19 tot en met 21 januari in Kortrijk. Zo toont Tehava de complete collectie van de Nederlandse fietsfabrikant Isaac. Op de stand staan racefietsen, mountainbikes en tijdritfietsen. Nieuwelingen in het assortiment van Isaac zijn de Boson en Boson Disc. Deze endurancefietsen zijn gemaakt voor lange ritten op de meest uitdagende parcoursen.

Profrenners bij Tehava

Komend jaar maken ook de rijders van het Belgisch Home Solutions-Anmapa-Soenens Cycling Team hun wedstrijdkilometers op de Isaac Element. Zij demonstreren hun training op de Element tijdens Velofollies. Heb je vragen aan deze renners van de toekomst? Zij vertellen je alle ins en outs van het wielerpeloton. Verder verloot Tehava kledingsets van Isaac. Elke dag worden twee setjes verloot.

Bryton fietscomputers

Nieuw in het assortiment van Bryton fietscomputers is de Rider 10.  Met 29 functies is de Rider 10 meer dan alleen een gewone fietscomputer, zegt Tehava. Zo heeft deze computer een zeer precieze hoogtemeter met een STRAVA-synchronisatie. Naast de Rider 10 zijn ook de modellen Rider 310, Rider 330 en Rider 530 tijdens Velofollies te zien.

Nooit meer lekrijden met Joe’s Flats

Joe’s Flats claimt de meest effectieve anti-lek dichtmiddelen of sealants te leveren. De bekendste is de Eco Sealant. Zelf zien hoe de sealants precies werken? De specialisten van Joe’s Flats geven op de stand van Tehava demonstraties. Je kunt dan ‘live’ zien hoe de sealants hun werk doen bij spijkerschade.

Nieuwe kettingbladen van Blackspire

Blackspire produceert kettingbladen, cassettes en trappers. Nieuw in het Blackspire-assortiment zijn de oersterke e-bike MTB kettingbladen. Deze duurzame CNC-gefreesde aluminium bladen zijn verkrijgbaar in verschillende vertandingen.

Nieuw high-end wielenmerk bij Tehava

Tijdens Velofollies lanceert Tehava een nieuwe high-end wielenmerk. “Dit wielenmerk wordt veelvuldig gebruikt in het profpeloton vanwege de hoge kwaliteit. De wielerploegen tasten maar al te graag in de buidel om met dit merk te kunnen rijden”, zegt de leverancier. Meer details worden op de beurs vrijgegeven. 

 

Foto's

Reageer op dit artikel