nieuws

Sven Nys bij Challenge Handmate Tires op Velofollies

algemeen 855

Sven Nys bij Challenge Handmate Tires op Velofollies
Ontmoet Sven Nys op de Challenge-stand op Velofollies.

Wie Sven Nys wil ontmoeten, moet op Velofollies naar de stand van Challenge Handmade Tires. De cyclocross-legende is op vrijdag 19 januari en zondag 21 januari aanwezig op de Challenge-stand van Tehava voor een signeersessie. Bij Tehava ontdek je ook het laatste nieuws van Guee en Evoc.

Met onder meer 300 zeges, 55 World Cup-overwinningen en 9 Belgische kampioenschappen is Sven Nys is een grootheid in de cyclocross. Als partner van Challenge Handmade Tires is Sven Nys op de vrijdag en zondag aanwezig op de Challenge-stand op Velofollies. Op beide dagen is hij tussen 14.30 uur en 15.00 uur beschikbaar voor signeersessies.

Born sportvoeding proeven

Groothandel Tehava komt naast Challenge Handmade Tires met nog veel meer merken naar Velofollies. Bijvoorbeeld met Born sportvoeding. De nieuwste producten en smaken kun je zelf uitproberen op de stand van Born. Ook is er een prijsvraag, waarmee je een Born sportvoedingspakket ter waarde van 100 euro kunt winnen. Daarnaast geeft Born een proefpakket weg aan bezoekers van de stand.

Fietsverlichting van Guee

Meer nieuws is er van Guee, producent van fietsaccessoires. Zoals de Inox Mini-R. Uniek aan dit achterlicht is volgens Guee dat deze zowel naar achteren als naar beneden schijnt. Hierdoor ben je als fietser extra goed zichtbaar voor achterliggende verkeer.

Daarnaast toont Guee de Sol 700 Plus koplamp. De lamp kenmerkt zich door zijn stijlvol en compact design met aluminium behuizing. Daarnaast biedt deze lamp een maximum lichtsterkte van 700 lumen. Hij past hij zich dankzij een lichtsensor automatisch aan de hoeveelheid omgevingslicht aan

Rugzak van Evoc

Op de stand van Evoc vind je alles op gebied van rugzakken, (fiets)reistassen, protectie en accessoires. Blikvanger is bijvoorbeeld de CC 16L rugzak. Die is ultralicht, beschikt over een optimaal ventilatiesysteem en is voorzien van schouderbanden die zich aan je lichaam aanpassen. Daarnaast kun je de CC 16L uitrusten met een uitneembare bladder.

Ook levert Evoc hoogwaardige bescherming voor het vervoeren van je fiets. De Bike Travel Bag zorgt voor een veilige en stabiele uitrusting en is zeer vriendelijk in gebruik.

Foto's

Reageer op dit artikel