nieuws

Ralph Prins nieuwe Sales Directeur bij AXA

algemeen 1305

Directeur Harmen Treep heeft na 4 jaar besloten AXA Bike Security te verlaten en voor een nieuwe uitdaging te gaan. Na zijn vertrek is AXA op zoek gegaan naar een Commercieel Directeur. Met ingang van 1 oktober heeft Rens Evers deze functie ingevuld.

Ralph Prins nieuwe Sales Directeur bij AXA
Ralph Prins is een bekend gezicht in de tweewielerbranche. Foto AXA

Hierbij is hij verantwoordelijk voor de regio Europa Midden-Oosten Afrika (EMEA). In zijn functie zal Rens naast AXA ook verantwoordelijk zijn voor het Trelock en Kryptonite sales team in EMEA. Hiervoor heeft Rens diverse directie functies bekleed bij HP, Coleman en Samsung.

Harmen Treep begon op 1 december 2013 als nieuwe directeur voor de lijn Bike Security binnen AXA als opvolger van Jan Pieter Brinkman. 

Ralph Prins bekend in branche

Daarnaast heeft Ralph Prins op 1 januari het directieteam versterkt als Sales Directeur AXA voor de After Market in EMEA. Ralph heeft brede ervaring in de fietsmarkt opgedaan bij Juncker, Batavus, Vittoria en de laatste jaren als Sales Manager bij het merk Kryptonite (onderdeel van AXA). AXA is aanwezig op de beurs Velofollies in hal 6, stand 42.

Foto's

Reageer op dit artikel