nieuws

Hutchinson Tires toont nieuwe bandencollectie op Velofollies

algemeen 837

Hutchinson Tires toont nieuwe bandencollectie op Velofollies
De Fusion 5 Galactik 11Storm van Hutchinson Tires.

Hutchinson Tires staat van 19 tot en met 21 januari op Velofollies. De Franse bandenfabrikant introduceert op de beurs haar nieuwe bandencollectie. Op de stand kun je kennismaken met de 11Storm bandenserie, en de techniek achter deze banden.

Hutchinson Tires presenteert op Velofollies de nieuwe 11Storm banden voor racefietsen. De 11Storm is er in verschillende varianten, toegesneden op specifiek gebruik. Zo levert Hutchinson een allroundversie, waarmee je ook onder natte omstandigheden grip hebt. Daarnaast is er een band speciaal ontwikkeld met oog op snelheid en prestaties. En Hutchinson levert verder een band met extra lage rolweerstand, die lang meegaat en veel grip biedt op droog en nat.

Techniek achter Hutchinson Tires

Op Velofollies laat Hutchinson Tires niet alleen de nieuwe 11Storm racefietsbanden zien, maar ook de techniek erachter. Wil je meer weten over bijvoorbeeld de rubbersamenstelling en bandentechnologie, maak dan van te voren een afspraak op de stand. De specialisten van Hutchinson praten je graag bij over de laatste ontwikkelingen.

Reageer op dit artikel