nieuws

Hans Koopman versterkt verkoopteam Multicycle

algemeen 1753

Hans Koopman versterkt verkoopteam Multicycle
Hans Koopman. Foto Multicycle

Het verkoopteam van Multicycle is compleet gemaakt met Hans Koopman. Hij gaat als rayon manager voor Zuid-Nederland aan de slag. Na de overname door Kross zijn bij Multicycle Leon Westenberg als sales manager, Harry Rutten als senior rayon manager en Peter van Nieuwenhuizen als rayon manager begonnen bij Multicycle.

Hans Koopman is geen onbekende in de branche. Hij was ruim 13 jaar als account manager bij Juncker Bikeparts verantwoordelijk voor klanten in Gelderland en Brabant. Met zijn overstap naar Multicycle heeft de fietsfabrikant in Ulft er opnieuw een bekend gezicht bij.

Lees ook

‘Multicycle blijft op en top Nederlands’

 

Reageer op dit artikel