nieuws

Niels Hagedoorn nieuwe kwaliteitsmanager BIG bicycles

algemeen 1819

Niels Hagedoorn nieuwe kwaliteitsmanager BIG bicycles
Niels Hagedoorn. Foto BIG Bicycles

BIG bicycles heeft Niels Hagedoorn aangesteld als product- en kwaliteitsmanager. Hagedoorn moet het fietsproductieproces van de BIG-merken begeleiden en verbeteren.

Bij BIG bicycles wordt Hagedoorn product- en kwaliteitsmanager voor alle merken binnen BIG. “De ontwikkelingen in de fietsbranche zijn ingrijpend. Helemaal als het aankomt op alle kwaliteitseisen waaraan de fietsen moeten voldoen. Bijvoorbeeld de Nenn en Tüv-normeringen”, zegt BIG bicycles.

Kwaliteitseisen voor inkoop bewaken

Hagedoorn heeft ruim twintig jaar ervaring als product- en kwaliteitsmanager binnen de maakindustrie. “Hij is zeer goed op de hoogte van alle certificeringen waaraan een product moet voldoen. Vanuit zijn rol zal hij ook de kwaliteitseisen bewaken voor de inkoop en vraagbaak zijn voor de teams in de fabrieken”, aldus BIG bicycles.

Reageer op dit artikel