nieuws

Nieuwe gezichten bij Multicycle

algemeen 1940

Nieuwe gezichten bij Multicycle
Leon Westenberg. Foto Multicycle

Leon Westenberg is als nieuwe sales manager bij Multicycle verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten binnen het bedrijf. Verder werd het verkoopteam op 11 december versterkt met Peter van Nieuwenhuizen. Beide heren zijn geen onbekenden in de branche.

Het team van Multicycle werd na de overname door Kross in februari van dit jaar behoorlijk afgeslankt, maar Leon begon bij Konijnenbelt Tweewielers in Nijverdal en deed later HBO bedrijfskunde. Afgelopen zes jaar heeft hij bij Shimano gewerkt als internationaal accountmanager.

Bekende in fietsbranche

Peter van Nieuwenhuizen was de afgelopen jaren werkzaam bij Juncker Bike Parts als accountmanager. Hij zal voor Multicycle het rayon Midden- en West Nederland voor zijn rekening nemen.

 

Foto's

Reageer op dit artikel