nieuws

Lees de beste artikelen van Tweewieler 2017

algemeen 1354

Het jaar 2017 was weer een bewogen jaar voor de branche met veel nieuws op de website en in ons blad. De redactie van Tweewieler heeft uit al het nieuws een selectie gemaakt van interessante artikelen uit jaargang 2017 zoals ‘Monteurs commercieel trainen loont’ en ‘Veiligheid speerpunt bij fietsaccu’s’.

Lees de beste artikelen van Tweewieler 2017
Meer boeiende artikelen zijn te vinden in ‘Het Beste van Tweewieler 2017’.

De redactie heeft daarnaast andere relevante artikelen van 2017 voor u gebundeld in één gratis digitale uitgave, dat u hier gratis kunt downloaden. Op die manier kunt u alles nog eens rustig teruglezen.

Download het gratis digitale magazine van Tweewieler hier.

Als u ook bent geïnteresseerd in achtergronden over en gebeurtenissen in andere sectoren, dan vindt u hier meer gratis digitale magazines. Deze zijn samengesteld uit de beste artikelen van zuster-titels van Tweewieler. Net als Tweewieler, worden deze vaktitels allemaal uitgegeven door Vakmedianet. Deze uitgeverij bestaat in 2017 tien jaar.

Alle medewerkers van Tweewieler wensen u fijne feestdagen en het allerbeste voor 2018!

Reageer op dit artikel