nieuws

Bike Europe wijzigt redactieteam

algemeen 1430

Met de start van het nieuwe jaar verandert het redactieteam van Bike Europe. Bij het zusterblad van Tweewieler vindt een wisseling van posities plaats van Jan Willem van Schaik en Jack Oortwijn. Het betekent dat Jack Oortwijn zijn hoofdredacteurschap overdraagt aan Jan Willem van Schaik.

Bike Europe wijzigt redactieteam
Jan Willem van Schaik (l) en Jack Oortwijn. Jan Willem van Schaik is met ingang van 2018 benoemd tot hoofdredacteur Bike Europe en Jack Oortwijn tot adjunct hoofdredacteur. Foto Bike Europe

Op dit moment is Jan Willem van Schaik (50) adjunct hoofdredacteur van Bike Europe en dat is hij al ruim tien jaar. Met ingang van 1 januari 2018  is hij benoemd tot hoofdredacteur. Vanaf die datum neemt Jack Oortwijn het adjunct hoofdredacteurschap over.

Conferenties, webinars en meer online producten

Jack Oortwijn (63), één van de oprichters van Bike Europe die het blad en de website bike-eu.com meer dan 21 jaar heeft geleid, gaat niet weg. Als Bike Europe’s adjunct hoofdredacteur zal hij zich gaan richten op andere taken. Zoals het opzetten van conferenties en webinars en de creatie van meer online producten waarop het vakblad voor de fietssector in en buiten Europa zich gaat richten in 2018 en de jaren daarna.

Informatiebron internationale fietssector

Als hoofdredacteur zal Jan Willem van Schaik zich nog meer gaan richten op het verder ontwikkelen van Bike Europe tot één van de belangrijkste informatiebronnen voor de internationale fietssector. Want wat de nieuwste anti-dumping kwestie rondom de Europese import van Chinese elektrische fietsen wederom benadrukt, is dat het doorgronden van de steeds complexere fietsindustrie een uitdaging kan zijn. Met behulp van whitepapers, webinars, conferenties en diverse online producten wil de nieuwe hoofdredacteur van Bike Europe u helpen bij het vinden van een weg door het doolhof van handelsbelemmeringen, regels en wettelijke bepalingen.

Reageer op dit artikel