nieuws

Arjan Renshof nieuw gezicht bij Kettler

algemeen 1414

Kettler Alu-Rad is al sinds eind jaren zeventig actief als fietsproducent in Duitsland. Kettler kiest sinds het begin voor de vakhandel als verkooppunt. Arjan Renshof is op 1 december begonnen bij Kettler Alu Rad als het nieuwe gezicht voor Nederland.

Arjan Renshof nieuw gezicht bij Kettler
De laatste 6 jaar werkte Arjan Renshof voor Accell Nederland als adviseur winkel,- en werkplaatsinrichting. Foto Kettler

Arjan Renshof is al ruim 25 jaar werkzaam in de branche. De laatste 6 jaar werkte hij voor Accell Nederland als adviseur winkel,- en werkplaatsinrichting.

Kettler e-bikes

Speerpunt van het gamma fietsen van Kettler zijn de elektrische trekking- en stadsfietsen.  Elektrische mountainbikes en hybride fietsen vormen daarnaast ook belangrijk segmenten. Verder heeft Kettler een uitgebreid aanbod in niet-elektrische fietsen en kinderfietsen.

Reageer op dit artikel