nieuws

Laatste mogelijkheid om in te schrijven!

algemeen

Laatste mogelijkheid om in te schrijven!
U kunt vandaag nog inschrijven voor de Tweewielerwinkel van het Jaar 2016. Zorg ervoor dat uw inschrijving uiterlijk vandaag, maandag 16 november, bij ons binnen is.

Vandaag, maandag 16 november, is de laatste dag om in te schrijven voor de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2016. Ervaar de omzetplus die zoveel eerdere winnaars al hebben gerealiseerd. Voor deelname aan de verkiezing kunt u het digitale inschrijfformulier invullen en ons vijf foto’s van uw winkel sturen.

Bent u doorgedrongen tot de finaleronde, dan ontvangt u een uitvoerig juryrapport over uw tweewielerwinkel, compleet met aanbevelingen om uw winkel nog verder te verbeteren. Nieuw bij deze negentiende editie van de ‘Tweewielerwinkel van het Jaar’ is dat de finalisten als extraatje een terugkoppeling op hun verbeterpunten krijgen door een ervaren coach van Tweewieler Academy. Alle reden dus om uw winkel in te schrijven!

Informatie over inschrijven

U kunt deelnemen aan de verkiezing door het digitale inschrijfformulier in te vullen op www.tweewielerwinkelvhjaar.nl/inschrijven. Bij dit digitale inschrijfformulier kunt u vijf winkelfoto’s (minimaal 1 MB) uploaden. Op www.tweewielerwinkelvhjaar.nl zijn, naast het inschrijfformulier, ook het reglement en andere wetenswaardigheden over de verkiezing te vinden. Succes bij het inschrijven!

Bij eventuele vragen kunt u ons mailen (tweewieler@vakmedianet.nl o.v.v. Tweewielerwinkel vh Jaar 2016), of bellen op (088) 584 0676. Inschrijven kan tot en met 16 november 2015.

Reageer op dit artikel