nieuws

Chris Koppert neemt afscheid als algemeen directeur BBB Cycling

algemeen

Chris Koppert neemt afscheid als algemeen directeur BBB Cycling
Chris Koppert is zondag 18 oktober aanwezig op het ‘BBB Happy Hour’ van 17.00 uur tot 19.00 uur, stand 11.C008. Foto: BBB

Na bijna 25 jaar werkzaam te zijn geweest binnen Augusta Benelux en later BBB Cycling neemt Chris Koppert deze maand afscheid en draagt zijn taken als algemeen directeur officieel over aan Marc Roelofsen. Iedereen die persoonlijk afscheid van hem wil nemen, is a.s. zondag welkom tijdens het ‘BBB Happy Hour’ op de Bike MOTION.

Chris stond samen met Frank Moons aan de basis van het merk BBB Cycling dat sinds 2006 als enige merk exclusief werd gevoerd door Augusta Benelux. In 1991 startten Chris en Frank samen met de exclusieve distributie van het merk Wheeler Bikes & Acor Parts. Daarnaast werden via parallelimport nog andere merken gevoerd. Na drie jaar kwamen er steeds meer merken bij zoals Marzocchi, Formula, IRC, Cratoni en MET.

Eigen merk BBB

Uiteindelijk werd in 1998 het eigen merk BBB Cycling opgericht, waarin Augusta Benelux groot werd. Het merk groeide zo sterk dat steeds meer andere merken werden afgebouwd wat in 2006 leidde tot het exclusief voeren van BBB Cycling. Onder leiding van Chris en Frank is BBB Cycling uitgegroeid tot een wereldwijde bepalende speler op het gebied van fietsaccessoires.
Inmiddels wordt BBB verkocht in 45 landen met een assortiment van ruim 1500 producten. Om het bedrijf internationaal nog verder te kunnen laten groeien verkochten Chris en Frank BBB Cycling dit jaar aan PON. Chris zal na 1 november nog tot het einde van het jaar betrokken blijven bij BBB Cycling in een adviserende rol.

Afscheid nemen

Gedurende zijn tijd bij Augusta Benelux en BBB Cycling heeft Chris met enorm veel mensen samengewerkt. Iedereen die persoonlijk afscheid van hem wil nemen is daarvoor in de gelegenheid op de Bike MOTION. Chris zal daar zondag 18 oktober aanwezig zijn op het ‘BBB Happy Hour’ van 17.00 uur tot 19.00 uur, stand 11.C008.

 

Reageer op dit artikel