nieuws

Digitaal Samenwerken Tweewielerbranche: digitale catalogus

algemeen

Digitaal Samenwerken Tweewielerbranche: digitale catalogus
Platform DST speelt een centrale rol voor het aanleveren van gestandaardiseerde data, die direct gekoppeld kunnen worden aan kassasoftware, PIM-systemen, webshops of cross retail producten.

DST is de digitale catalogus voor de tweewielerbranche. In DST staan 180.000 producten van 20 leveranciers. 3.000 detaillisten maken via hun kassasysteem of op andere wijze gebruik van DST. Inmiddels zijn er 200 koppelingen met webshops tot stand gebracht. Ook de Belgische markt begint DST te ontdekken; 450 Belgische fietsspeciaalzaken maken nu ook gebruik van de data uit DST.

Platform Digitaal Samenwerken Tweewielerbranche (DST) speelt in de tweewielerbranche een centrale rol voor het aanleveren van gestandaardiseerde data. Deze artikeldata kunnen direct worden gekoppeld aan onder meer kassasoftware, PIM-systemen, webshops of cross retail producten. Data uit DST wordt continu geüpdate door leveranciers zelf en zijn altijd foutloos en actueel.

DST vergemakkelijkt in- en verkoop

In die digitale catalogus voor de tweewielerbranche plaatsen leveranciers hun actuele en gestandaardiseerde artikelinformatie. Dealers kunnen deze data gemakkelijk en gratis via hun eigen kassasysteem gebruiken. Dat scheelt tijd en geld en maakt de inkoop en verkoop een stuk makkelijker.

Volg DST op www.stichtingdst.nl

Op www.stichtingdst.nl zijn de laatste ontwikkelingen van DST te volgen. Bovendien is er een nieuwsbrief voor tweewielerondernemers. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de site www.stichtingdst.nl. Ook leveranciers die zich willen aansluiten bij het platform kunnen zich via de site melden.

Reageer op dit artikel