nieuws

Vermeulen Fietsplezier wint Tweewielerwinkel 2014-titel

algemeen

Vermeulen Fietsplezier wint Tweewielerwinkel 2014-titel

John Vermeulen Fietsplezier te Uden is op de BOVAG Fietsbranchedag uitgeroepen tot Tweewielerwinkel van het Jaar 2014. Winnaar van de Publieksprijs, in 2014 voor de eerste maal onderdeel van de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing, is Hans Struijk Fietsen in Amsterdam (vestiging t/o RAI).

Tijdens de BOVAG Fietsbranchedag, op maandag 10 februari 2014 gehouden in Hart van Holland in Nijkerk, hebben de vijf finalisten eindelijk uitsluitsel gekregen over wie de prestigieuze titel voor 2014 heeft gewonnen. Die vijf finalisten hebben zware strijd geleverd. Het zijn:

  • Beukers Bike Centre in Petten
  • Profile Roel Peerenboom in Wageningen
  • Hans Struijk Fietsen in Amsterdam (vestiging t/o RAI)
  • Kemps Bike Totaal in Den Bosch
  • John Vermeulen Fietsplezier in Uden

De jury heeft uiteindelijk (vrijwel unaniem) beslist dat John Vermeulen met zijn Fietsplezier megastore te Uden, de beste is en hem tot winnaar van de 17e titel uitgeroepen.

Indrukwekkende winkel, marktvisie en managementkwaliteiten

Over waarom John Vermeulen, Fietsplezier in Uden tot winnaar is verkozen, zegt Juryvoorzitter Ferry Smith: “Door zijn indrukwekkende winkel met dito inrichting gecombineerd met een uitstekend doordachte marktvisie en toekomstplan. John Vermeulen is ook een ondernemer die klanten opzoekt en niet afwacht. Daarnaast beschikt hij over zodanige managementkwaliteiten die maken dat bij boven de anderen uitsteekt.”

1e keer Publieksprijs

Hans Struijk Fietsen in Amsterdam en dan met name de megastore van de winkelketen die tegenover het RAI expositiecomplex is gevestigd, heeft de 1e Publieksprijs veroverd. Van de vijf finalisten heeft Hans Struijk Fietsen de meeste ‘likes’ op haar Facebook-pagina gescoord. Over het waarom van het toevoegen van de Publieksprijs aan de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing, zegt hoofdredacteur Jack Oortwijn van het organiserende vakblad Tweewieler: “Vooral om het tegenwoordige grote belang van social media voor retailers te onderstrepen.”

Morgen volgt een uitgebreide fotoreportage op tweewieler.nl over de finale van de 17e Tweewielerwinkel van het Jaar Verkiezing.

Reageer op dit artikel