nieuws

Stephan Räkers versterkt Ridley Bikes

algemeen

Stephan Räkers versterkt Ridley Bikes
Stephan Räkers versterkt sinds begin maart het team van Ridley Bikes als commercieel directeur.

Stephan Räkers versterkt sinds begin maart het team van Ridley Bikes als commercieel directeur. Na een carrière als beroepsrenner was hij eerst 10 jaar werkzaam bij Shimano, waarna hij voor de Dutch Bicycle Group (DBG) ging werken.

Bij DBG vervulde Räkers zes jaar lang de functie van commercieel directeur, en nam hij gedurende zeven jaar de rol van algemeen directeur op zich. Bij Ridley Bikes vindt hij een nieuwe uitdaging die hem op het lijf geschreven is. Als commercieel directeur zal hij namelijk werkzaam zijn als overkoepelende verantwoordelijke voor de afdelingen Sales, R&D en Marketing.

Reageer op dit artikel