nieuws

Geslaagde Batavus-familiedag

algemeen

Geslaagde Batavus-familiedag
Ruim 1.500 mensen waren aanwezig op de Batavus-familiedag in Burgers' Zoo.

Na maanden van voorbereiding vond op 22 maart de Batavus familiedag in Burgers’ Zoo plaats. Een compleet verzorgde dag voor alle Premium en Plus dealers. Het event werd georganiseerd in het kader van de nieuwe positionering van Batavus ‘Samen uit. Samen thuis’. Want dat is waar het familiemerk Batavus voor staat.

De Premium en Plus Dealers die bewust kiezen om intensief samen te werken met Batavus, wil Batavus daar ook graag voor belonen. In totaal waren ruim 1.500 mensen aanwezig. De dealers en hun gezinnen werden vanaf 9.30 uur ontvangen door het voltallige Verkoop & Marketing-team van Batavus.

Merkwaarden Batavus uitdragen

Batavus heeft gekozen voor dit gezellige dierenpark, omdat dit heel goed aansluit bij de merkwaarden van Batavus: familie, vertrouwde kwaliteit, veiligheid en vooral fun. Na een korte introductie en een apencollege gegeven door medewerkers van Burgers’ Zoo, kon iedereen vrijblijvend genieten van al het moois dat het park te bieden heeft. Speciaal voor deze dag was een speurtocht uitgezet door het park, met vragen over de dieren in het park en Batavus-fietsen die in de dierentuin waren verstopt. Uit de volledig en juist ingevulde formulieren is een winnaar getrokken. De winnaar wordt in een e-mailing van Batavus bekendgemaakt aan de deelnemende dealers.

Warme reacties

Directeur Menno Visser: “We kijken terug op een zeer geslaagde dag. Bij vertrek konden alle dealers als herinnering aan deze dag een familiefoto ophalen die eerder op de dag was gemaakt. We hebben ontzettend veel warme en leuke reacties gekregen van onze dealers. Voor ons een bevestiging dat dit heel goed past bij ons familiemerk.”

Reageer op dit artikel