nieuws

Jaap Jongsma Hoofd Verkoop Buitendienst KOGA

algemeen

Jaap Jongsma Hoofd Verkoop Buitendienst KOGA
Jaap Jongsma werkte 16 jaar bij Sony in diverse functies.

Jaap Jongsma is per 1 februari aangesteld als Hoofd Verkoop Buitendienst bij KOGA. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de gehele buitendienst voor het merk KOGA in Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

Jaap Jongsma (42) neemt in deze functie de aansturing van de buitendienst over van Pieter Jan Rijpstra, Commercieel Directeur bij KOGA sinds 1 januari 2014. Rijpstra blijft commercieel eindverantwoordelijk en vertegenwoordigt de merken KOGA en Van Nicholas in de overlegstructuur binnen Accell Nederland,
Jaap Jongsma heeft een ruime ervaring in de retail; hij werkte 16 jaar bij Sony in diverse functies. “Bij Sony had ik veel contact met de vakhandel. Mijn ervaring in het denken vanuit de consument verwacht ik goed te kunnen gebruiken in mijn nieuwe functie bij het premium merk KOGA. Ik heb er enorm veel zin in en zal de komende periode veel dealers bezoeken om een goed beeld te kunnen krijgen van de markt en de mogelijkheden voor de toekomst.”

Reageer op dit artikel