nieuws

Huisshow Gransier in februari

algemeen

Huisshow Gransier in februari
De jaarlijkse dealershow van Gransier is op 22 en 23 februari 2015.

Groothandel Gransier houdt zondag 22 en maandag 23 februari de jaarlijks dealershow. Tweewielerondernemers zijn daar van harte welkom. Dertig leveranciers zijn aanwezig om hun nieuwste producten aan het publiek te showen.

Tijdens de dealershow worden diverse primeurs getoond:
• Axa presenteert de nieuwe slotenlijn voor motor en scooter, en tevens het nieuwe ringslot ‘Victory’.
• Cheetah Bikes presenteert de nieuwe, samen met Gransier ontwikkelde, Fatbike, die vanaf begin maart leverbaar zal zijn.
• Marwi presenteert de complete ‘framepadjes’-lijn.
• Niet Verkeerd introduceert de nieuwe ECO tassenlijn.
• Ook te zien is het Bobike One kinderzitje.
• Nieuw in het assortiment: de Abus helmenlijn.
• Selle Monte Grappa showt zijn nieuwe tassen en zadels.
• Edge fietsbanden zijn te zien.
• Cyclon presenteert de OKO bandenreparatie set.
• Elvedes showt nieuwe displays.
• CST houdt een speciale actie waarbij vier toegangskaarten zijn te winnen voor de wedstrijd Ajax-Ado Den Haag.

Rijden in Peugeot RCZ

Alle bezoekers van de Gransier huisshow maken tevens kans op een gratis weekend rijden in een Peugeot RCZ, mede mogelijk gemaakt door Peugeot Welling Heerlen. De groothandel verstuurt aan 7.000 ondernemingen in binnen- en buitenland de uitnodiging voor de dealershow. Bij inlevering van deze uitnodiging maakt men kans op een weekend rijden met de Peugeot.

Limburgse vlaai

Vanzelfsprekend zal de Limburgse vlaai met koffie of thee niet ontbreken op deze dag. Ook zal er een cateringwagen van de Limburgse broodjesketen ‘Bufkes’ aanwezig zijn met zowel koude als warme broodjes en verschillende soepen. Op het binnenterras is iedereen van harte welkom om een biertje, wijntje of frisdrankje te komen doen en een gezellig praatje te maken met collega-tweewielerondernemers en leveranciers.

Openingstijden

Zondag is de show geopend van 10.00-17.00 uur en maandag van 10.00-21.00 uur. Op deze dagen zullen alle leveranciers een aantal speciale showaanbiedingen hebben die uitsluitend op deze dagen geldig zijn.

Reageer op dit artikel