nieuws

Accell Group breidt uit met Chief Supply Chain Officer

algemeen

Accell Group breidt uit met Chief Supply Chain Officer
Jeroen Both wordt binnen Accell Group specifiek verantwoordelijk voor het integreren en optimaliseren van de supply chain. - Foto Accell Group

De Raad van Commissarissen van Accell Group N.V. heeft het voornemen om Jeroen Both te benoemen tot lid van de Raad van Bestuur als Chief Supply Chain Officer (CSCO). Hij zal daarmee binnen de Raad van Bestuur de specifieke verantwoordelijkheid krijgen voor inkoop, planning en logistiek.

René Takens, Voorzitter van de Raad van Bestuur van Accell Group: “We zijn verheugd dat Jeroen Both ons team komt versterken. In de afgelopen jaren is Accell Group zowel autonoom als door vele overnames sterk gegroeid. We hebben in het afgelopen jaar op verschillende fronten de aansturing van de organisatie versterkt om de schaalvoordelen die onze groep als geheel biedt beter te benutten en de bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter in te richten.”

“De benoeming van Jeroen Both past hier naadloos in. Hij zal specifiek verantwoordelijk worden voor het verder integreren en optimaliseren van de supply chain, waarmee we onze leidende posities binnen de fietsen en fietsonderdelen & accessoires markten in de komende jaren verder kunnen versterken,” aldus René Takens.

Jeroen Both: “Ik ben blij dat ik de Raad van Bestuur van Accell Group kan versterken en hoop met mijn kennis en ervaring bij te dragen aan het verder optimaliseren van de supply chain bij Accell Group.”

Jeroen Both (1964) is na zijn studie in Groningen in 1989 zijn loopbaan begonnen bij British American Tobacco waar hij verschillende functies heeft bekleed in supply chain, procurement en productie. Jeroen Both heeft een rijke internationale ervaring opgebouwd zowel in West- & Oost Europa alsmede in Azië – alwaar hij als directeur supply chain leiding heeft gegeven aan de invoering en management van British American Tobacco’s centrale supply organisaties in Moskou en Singapore. Op dit moment is hij werkzaam als Directeur Operations – Other Tobacco Products voor de regio West Europa.

Direct na de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 23 april 2015 waarin de aandeelhouders officieel in kennis worden gesteld van de voorgenomen benoeming is de Raad van Commissarissen voornemens hem formeel te benoemen als lid van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur zal vanaf dat moment bestaan uit vier leden; René Takens (CEO), Hielke Sybesma (CFO), Jeroen Snijders Blok (COO), Jeroen Both (CSCO).

Reageer op dit artikel