nieuws

Wijzigingen bij Gazelle’s verkoopafdeling

algemeen

Wijzigingen bij Gazelle’s verkoopafdeling
Na het vertrek van Bas Heering is er sprake van diverse wijzigingen in het managementteam van Gazelle.

Met ingang van het nieuwe jaar hebben diverse wijzigingen plaatsgevonden bij de verkoopafdeling van Koninklijke Gazelle. Een en ander houdt verband met het vertrek van verkoopleider Bas Heering.

Bas Heering blijft deels werkzaam binnen de sector, met name voor het onderdelen- en accessoiremerk Mavic. Hij is in dienst getreden van Amer Sports Corporation als verkoopdirecteur voor Nederland. Mavic maakt deel uit van het beursgenoteerde Amer Sports. Onder het merk Mavic worden wielsets, pedalen, schoenen, helmen en kleding verkocht voor wielrenners, mountainbikers en triathleten. Naast Mavic maken ook merken als Salomon, Wilson en Atomic deel uit van Amer Sports. Bas Heering was van januari 2011 tot en met december 2014 verkoopleider bij Gazelle.

Nieuwe verkoopleider

Met het vertrek van Heering is Ferdi Ertekin benoemd tot Gazelle’s verkoopleider. Ertekin was van oktober 2012 tot en met december 2014 marketing manager bij de Dierense fietsenfabriek. Daarvoor heeft hij diverse verkoop- en managementfuncties vervuld bij onder andere Philips en Elektrolux. De marketing- en communicatietaken van Ertekin worden deels overgenomen door Eric Otto,  commercieel directeur van Gazelle.
Lees ook: Bas Heering nieuwe verkoopleider

Reageer op dit artikel