nieuws

ENRA branchewinnaar bij De Succesfactor

algemeen

ENRA verzekeringen is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de Fietsenverzekeringenbranche. De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria.

ENRA branchewinnaar bij De Succesfactor

Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen. De missie van de Nationale Business Succes Award is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, als ook het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via een open ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

TV-programma De Succesfactor

De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2014) inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2014. De conceptgerechtigde van de Nationale TV Succes Award is TV Media Partners.

Onderscheidend vermogen ENRA

ENRA verzekeringen is volgens de Nominatiecommissie dé specialist in tweewielerverzekeringen. Door het onderscheidend vermogen en innovatie nomineert De Nominatiecommissie ENRA verzekeringen voor de Nationale Business Succes Award 2014. Voor zowel fietsen, e-bikes als bromfietsen biedt de onderneming prima voordelige verzekeringen. Alle fietsverzekeringen kunnen de klanten afsluiten bij een landelijk dealernet van tweewielerspecialisten (plusminus 1.500 dealers) die met ENRA samenwerken. Bromfietsverzekeringen kunnen ook online afgesloten worden.
Lees ook: ENRA hoofdsponsor Tweewieler VIP-avondReageer op dit artikel