nieuws

Ghost importeur bestolen

algemeen

Ghost importeur Benelux Bikes uit Emmen is het slachtoffer geworden van de diefstal van een Ghost 29-inch hardtail MTB. “Het boevengilde heeft het heel handig gedaan,” vertelt Henk van Anken van Benelux Bikes.

Ghost importeur bestolen
Ghost importeur bestolen van een Ghost 29-inch hardtail MTB. – Foto Benelux Bikes

“Een boef hield ons opzettelijk en nadrukkelijk aan de praat terwijl de ander zijn slag sloeg. Het gaat om een uniek model prototype waar er slechts 1 van gemaakt is.” De diefstal vond plaats op donderdag 4 september in de ochtend.

De diefstal betreft een Ghost 29-inch hardtail MTB met een aluminium frame in de maat M. De fiets is afgemonteerd met een Fox voorvork, XT derailleur, Shimano disc-brakes en een Race Face 2 x 11 cranck. Het betreft een model uit de serie die geproduceerd is vanaf week 42 en volgens Van Anken de enige die er is.

Mocht u deze fiets bij u in de winkel zien waarschuw dan de politie of bel Ghost importeur Benelux-Bikes te Emmen 0591-623450.

Reageer op dit artikel