nieuws

Ghost importeur bestolen

algemeen

Ghost importeur bestolen
Ghost importeur bestolen van een Ghost 29-inch hardtail MTB. – Foto Benelux Bikes

Ghost importeur Benelux Bikes uit Emmen is het slachtoffer geworden van de diefstal van een Ghost 29-inch hardtail MTB. “Het boevengilde heeft het heel handig gedaan,” vertelt Henk van Anken van Benelux Bikes.

“Een boef hield ons opzettelijk en nadrukkelijk aan de praat terwijl de ander zijn slag sloeg. Het gaat om een uniek model prototype waar er slechts 1 van gemaakt is.” De diefstal vond plaats op donderdag 4 september in de ochtend.

De diefstal betreft een Ghost 29-inch hardtail MTB met een aluminium frame in de maat M. De fiets is afgemonteerd met een Fox voorvork, XT derailleur, Shimano disc-brakes en een Race Face 2 x 11 cranck. Het betreft een model uit de serie die geproduceerd is vanaf week 42 en volgens Van Anken de enige die er is.

Mocht u deze fiets bij u in de winkel zien waarschuw dan de politie of bel Ghost importeur Benelux-Bikes te Emmen 0591-623450.

Reageer op dit artikel